Ilse Demarbaix - Loopbaancoach en Kindertolk

Onderwijs speelde een grote rol in mijn leven. Ik bekleedde verschillende functies binnen het schoolsysteem. Van leerkracht tot directie van een basisschool en coördinerend directeur.

Mijn leer – en leef wijsheden motiveerde mij om na 30 jaar onderwijs een carrière switch te maken van 360 graden en een eigen zaak op te richten. Een bedrijf waar job en welzijn samengaan. Waar medewerkers gelukkig zijn en hun talenten, expertise mogen/moeten inzetten.

Werken met hart en ziel zijn mij op het lijf geschreven. Ik houd ervan om ieder individu sterker te maken vanuit haar/zijn talenten. In verbinding ga ik graag mee op zoek naar je beter zelf. Ik laat jou inzien, voelen en ervaren om JA te zeggen tegen het leven en de bijhorende uitdagingen. Wanneer je begrijpt dat je UNIEK bent, zul je vanuit balans de juiste acties ondernemen.

Mijn persoonlijke ervaringen en de liefde om te coachen deden mij besluiten om professioneel hierin verder te gaan. Leren voor het leven zorgt ervoor dat ik me blijf professionaliseren in opleidingen waarbij de mens centraal staat. Ik sta klaar om samen met jou op zoek te gaan naar oplossingen die ervoor zorgen dat ook jij je mooiste leven kan leiden. Als gecertificeerd loopbaancoach bij Better Minds at Work en gecertificeerde kindertolk, loop ik naast je.

Bij mij gaat het over zelfvertrouwen en passie. Twee factoren die jou in beweging krijgen. Mijn competenties motiveren, inspireren, communiceren, vertrouwen scheppen, kracht uitstralen, kwetsbaarheid tonen zet ik tijdens de coaching in.

Contacteer me via 0497/81.81.15 of via email.