Tine Vermeerbergen - kinesist en psychomotorisch therapeut

In de psychomotorische ontwikkeling van onze kinderen gaan denken, handelen en voelen samen. Het kind bouwt door te bewegen een goede lichaamskennis op, het leert de wereld rondom zich beter begrijpen en kennen.

Tijdens het opgroeien kunnen er soms pittige uitdagingen zijn waarbij het kind wat extra hulp kan gebruiken. Als ontwikkelen niet vanzelf lijkt te gaan, kunnen we samen kijken hoe we het kind juist kunnen helpen om zijn mogelijkheden zo goed mogelijk te exploreren. We willen natuurlijk graag dat kinderen zich op alle domeinen goed ontwikkelen om zo tot leren te komen. Het is belangrijk dat het kind hierbij plezier en succes ervaart in het bewegen, waardoor ook het zelfvertrouwen kan groeien.

Samen met de ouders ga ik graag op deze ontdekkingsreis.

Kinderen kunnen bij mij terecht voor psychomotorische moeilijkheden maar ook voor orthopedische problemen.

Dit houdt o.a. in:

En ook de allerkleinsten kunnen bij mij terecht.

Heb je vragen over de motorische ontwikkeling van je baby? Dan kan ik je als ouder direct aan de slag laten gaan door middel van advies en aangepaste oefeningen.

Dit kan zijn:

Indien je vragen hebt, meer informatie wenst of graag een afspraak maakt, kan je mij altijd telefonisch contacteren op het nummer 0472/ 03.16.96 of via het contactformulier.

Geconventioneerd