Groepspraktijk Vos logo

Groepspraktijk Vos

Kinesiste

Noémi Coppers

Noémi Coppers

In 2020 behaalde ik mijn diploma als Master in Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de KULeuven. Tijdens mijn stageperiodes ontdekte ik mijn sterke interesse voor de werking van de hersenen en de invloed hiervan op het functioneren. Bijgevolg specialiseerde ik mij in zowel neuromotorische revalidatie als pediatrie, twee vakgebieden die elkaar heel goed aanvullen.

Gebeten door ons mooie vak, school ik mij graag bij. Momenteel volg ik de jaarcursus “Psychomotorische ontwikkeling en remediërend leren” aan de Thomas More Hogeschool, om mijn kennis omtrent leer- en ontwikkelingsproblemen nog meer te verruimen.

Sinds 2020 maak ik deel uit van het fijne team in Groepspraktijk Vos. Hiernaast werk ik ook halftijds in groepspraktijk K-Motion als neuromotorische kinesitherapeut voor volwassenen.

Vanuit mijn neurologische en pediatrische achtergrond kan je bij mij terecht voor een geheel van uiteenlopende probleemgebieden bij baby’s, kinderen en jongeren:

Praktische informatie

Ik ben een geconventioneerde kinesitherapeut. Dat wilt zeggen dat ik tarieven hanteer, die wettelijk werden vastgelegd door het RIZIV. Therapieën gaan door op de praktijk, op school of tijdens een huisbezoek. Voor zowel school- als huisbezoeken wordt een kilometervergoeding aangerekend.

Voor een afspraak kan u mij contacteren via mail () of GSM (0472/03 16 96)