Noémi Coppers - Kinesitherapeut

In 2020 behaalde ik mijn diploma als Master in Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de KULeuven. Tijdens mijn stageperiodes ontdekte ik mijn sterke interesse voor de werking van de hersenen en de invloed hiervan op het functioneren. Bijgevolg specialiseerde ik mij in zowel neuromotorische revalidatie als pediatrie, twee vakgebieden die elkaar heel goed aanvullen.

Sinds datzelfde jaar maak ik deel uit van het fijne team in Groepspraktijk Vos. Hiernaast werk ik ook halftijds in groepspraktijk K-Motion als neuromotorische kinesitherapeut voor volwassenen

Gebeten door ons mooie vak, school ik mij graag bij. Momenteel volg ik de jaarcursus “Psychomotorische ontwikkeling en remediërend leren” aan de Thomas More Hogeschool, om mijn kennis omtrent leer- en ontwikkelingsproblemen nog meer te verruimen.
Dit jaar start ik mijn postgraduaat “Pediatrische revalidatie bij Neurologische aandoeningen” aan de KULeuven en UGent om kinderen met centraal neurologische stoornissen (zoals Cerebrale Parese) te begeleiden. Vanaf 2022 ben ik dus Bobath therapeut in opleiding.

Vanuit mijn neurologische en pediatrische achtergrond kan je bij mij terecht voor een geheel van uiteenlopende probleemgebieden bij baby’s, kinderen en jongeren:

Sinds juni 2022 ben ik gedeconventioneerd. Mijn aangepaste tarieven kan u terugvinden op het prikbord in de praktijk.

Indien u vragen heeft, meer informatie wenst of graag een afspraak maakt kan u mij altijd telefonisch contacteren 0472/03.16.96 of via het contactformulier.

Niet geconventioneerd